Прикарпатський національний університет – переможець конкурсу NAWA!

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника став переможцем конкурсу NAWA, який оснований на спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів.

Співпраця Прикарпатського національного університету та Кошалінського університету технологій (Республіка Польща) передбачає розвиток спільної діяльності в рамках європейського консорціуму EU4DUAL.

Проєкт має на меті підтримку членів української академічної спільноти через візити до європейських університетів; активну участь у конференціях на базі Кошалінського технічного університету; розробку сучасних навчальних матеріалів; впровадження спільних дослідницьких та наукових проєктів; участь у майстер-класах; підготовку спільних наукових статей; підтримку співпраці між Прикарпатським національним університетом та членами альянсу.

Членами консорціуму є Університет Мондрагону (Іспанія), Кошалінський технічний університет (Польща), Кооперативний державний університет Баден-Вюртембергу (Німеччина), Вищий технічний інститут Йоаннеум (Австрія), Університет прикладних наук Савонії (Фінляндія), Інститут передових промислових технологій у Бідарті (Франція), Університет Яна фон Неймана (Угорщина), ПАР Університет Коледж у Рієці (Хорватія), Мальтійський коледж мистецтв, науки та технологій (Мальта).

Від Прикарпатського національного університету до реалізації проєкту долучаються викладачі та студенти факультету управління, кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика та кафедри комп’ютерної інженерії та електроніки.

Період реалізації проєкту – 1 роки. Фінансування від NAWA – 729 638,80 злотих.
https://pnu.edu.ua/blog/2024/02/05/53543/