Фізико-технічний факультет відвідали учні ліцею №16

23 лютого 2024 року на фізико-технічному факультеті відбулася зустріч з учнями 7-11 класів ліцею №16 Івано-Франківської міської ради. Науково-педагогічні працівники факультету, для учнів ліцею, провели цікаві екскурсії спеціалізованими лабораторіями структурних підрозділів та продемонстрували наукові-технічні експерименти в області фізики, термоелектрики, комп’ютерної інженерії та електроніки.

Зокрема, при огляді матеріально-технічної бази кафедри комп’ютерної інженерії та електроніки учні зацікавилися технологіями 3D-друку, апаратними та програмними засобами автоматизованого керування «Розумним будинком», спеціалізованими системами моніторингу якості повітря, метеорологічних параметрів, якості води, а також мали можливість поекспериментувати з  цифровим мікроскопом.

Зустріч пройшла в надзвичайно теплій та дружній атмосфері, учні дізналися багато цікавої інформації про матеріально-технічну базу та освітньо-професійні програми фізико-технічного факультету.

Щиро дякуємо вчителю фізики ліцею №16 Макаровичу Тарасу Анатолійовичу за організацію профорієнтаційної зустрічі з учнями ліцею та бажаємо подальшої плідної співпраці.