Наша команда в ELEKS

Наступний відгук ми вирішили доручити самим роботодавцям. Гордимося нашими випусниками.

Коментарі про Лесю:

Леся Симанишин розпочала свою кар’єру в Елекс ще в грудні 2006 року.

Розпочавши свій професійний шлях з позиції молодшого інженера з тестування, вже сьогодні Леся працює на позиції старшого проектного менеджера (Senior Project Manager).

Вже який рік поспіль підлеглі, колеги, менеджери і клієнти оцінюють роботу Лесі на найвищому рівні. Високо оцінюють вміння Лесі  знайти спільну мову з технічною командою і замовником, швидко адаптуватися до постійних змін на проекті. Леся надзвичайно вдало аналізує проблеми і ефективно організувує комунікацію в команді для вирішення проблеми замовника.

Впевненість, рішучість, професіоналізм, орієнтованість на результат – те, що найчастіше можна почути про роботу Лесі. Вона завжди спішить на допомогу і щиро тішиться свом ідеям, які знаходять тривале застосування в проектах замовника і житті компанії.

Коментарі про Юру Возняка:

Співпраця Юри з Елекс розпочалася ще в 2012 році. На даний час Юра займає позицію  Senior Software Developer, і також завдяки своїй експетності має повноваження технічного керівника команди по розробці програмного забезпечення для мобільних пристроїв. Юра послідовно і скурпульозно переймає проекти та вміло делегує задачі між підлеглими. Дуже професійно навчає та передає набуті знання, надає підтримку менеджменту проекту, активно ділиться ідеями з усіма членами команди, завдяки чому користується хорошим авторитетом в компанії. Також варто відзначити високий рівень технічної обізнаності та відповідальності Юри у виконанні поставлених цілей.

Фідбек про Андрія Кудрю:

У 2008 році Андрій приєднався до компанії Елекс, і з того часу відзначився неабиякою технічною підкованістю й пильністю. Андрій зараз займає позицію Senior Software Developer, неформально керує одним із технічних напрямків на проекті. Колеги відзначають високу скурпульозність Андрія у написанні коду, готовність допомогти і навчити, завжди йдуть до нього за порадою і думкою професіонала. Залученість на кількох проектах різної складності дозволила Андрію попрацювати з різними вимогами бізнесу клієнта і принести найвищу користь у своїй частині роботи.