СПІВПРАЦЯ ІЗ IT-КОМПАНІЄЮ НЕТЛС

СПІВПРАЦЯ ІЗ IT-КОМПАНІЄЮ НЕТЛС

 

Фізико-технічний факультет поглиблює співпрацю з IT-компаніями м. Івано-Франківськ. 24 травня відбулася зустріч ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря Цепенди з директором IT-компанії з розробки програмного забезпечення ТзОВ НЕТЛС Любомиром Рученчиним. В зустрічі також взяли участь декан фізико-технічного факультету Іван Гасюк, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та електроніки Ігор Когут та гарант освітньо-професійної програми Комп’ютерна інженерія (першого) рівня вищої освіти Володимир Грига.

Сторони обговорили та підписали угоду про співпрацю в напрямку      навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи та взаємного обміну досвідом, з метою підвищення якості підготовки фахівців в галузі ІТ, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві.

За результатами проведеної зустрічі Сторони домовились про проведення фахівцями компанії НЕТЛС лекцій для здобувачів вищої освіти фізико-технічного факультету на сучасну тематику в галузі ІТ; здійснювати консультаційну підтримку здобувачів вищої освіти та аспірантів щодо реалізації практичних проектів, стартапів та дослідницьких робіт; проведення фахівцями компанії фахової експертизи освітньо-професійної програми ”Комп’ютерна інженерія” першого та другого рівнів вищої освіти, шляхом аналізу освітніх компонент, внесення пропозицій щодо покращення їх змісту чи оновлення, для забезпечення відповідності навчальних дисциплін потребам і тенденціям галузі з врахуванням регіонального ринку праці тощо.

Адміністрація фізико-технічного факультету висловлює вдячність менеджменту компанії НЕТЛС за організацію співпраці та бажає результативного втілення поставлених цілей перед Сторонами.

Довідково. ТзОВ НЕТЛС (NetLS)українська компанія з розробки програмного забезпечення в Івано-Франківську працює з 2007 року.

З 2007 року NetLS працює на аутсорсингу та розробляє власні проєкти. У 2016 році компанія NetLS була юридично зареєстрована як товариство з обмеженою відповідальністю.

Компанія NetLS має великий досвід розробки, підтримки та консалтингу в таких галузях: охорона здоров’я, фінтех, безпека, електронна комерція, нерухомість, подорожі, медіа, маркетинг та освіта. Компанія надає послуги R&D для таких систем: BSS, GIS, електронна комерція, система скрапінгу, віртуальний асистент, штучний інтелект, системи GPS-моніторингу, кросплатформні мобільні додатки, CMS, CRM та ERP.

Завдяки ефективній команді фахівців компанії, NetLS пропонує повний цикл ІТ-послуг із розробки програмного забезпечення та консалтингу, R&D та інженерії даних (https://netls.com.ua/uk-ua/про-нас).