Доцент кафедри КІЕ Володимир Грига взяв участь в 4-му Міжнародному воркшопі IntelITSIS-2023

22-24 березня 2023 року кафедра комп’ютерної інженерії та інформаційних систем Хмельницького національного університету провела 4-й Міжнародний воркшоп ”Intelligent technologies and systems of information security” IntellTSIS-2022.

На секційному засідання за тематикою “Комп’ютерні системи і мережі” доцент кафедри КІЕ Грига В.М., представив доповідь на тему: ”High-performance multi-bit adder-accumulators as components of the ALU in supercomputer”.

Організаційний комітет воркшопу визнав представлену доповідь Григи В.М. однією із кращих на даному секційному засіданні та відзначив учасника спеціальним сертифікатом.

Слід зазначити, що за матеріалами інформаційного ресурсу (https://khmnu.edu.ua/intelligent-information-technologies-and-systems-of-information-security-intelitsis-2023/) у воркшопі взяли участь представники 71 інституції – 27 університетів світу, 4 індустріальні партнери з Ізраїлю, Канади, Мальти, Швейцарії, 4 українські індустріальні партнери, 36 українських університетів. На воркшоп було подано 131 наукову роботу. Міжнародним програмним комітетом було відібрано для представлення на воркшопі 55 робіт. Таким чином, рівень прийняття склав 42%.