Зустріч викладачів кафедри з учнями старших класів Долинського ліцею №6 “Європейський”

01 та 03 лютого 2022 року викладачі кафедри комп’ютерної інженерії та електроніки (к.т.н., доц., Грига В.М., д.т.н., доц., Мандзюк В.І.) провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями 10-их та 11-их класів Долинського ліцею №6 ”Європейський”. Координатором зустрічі від старших класів ліцею виступила вчитель фізики Долинського ліцею №6 Плісак Лілія Ярославівна.

В результаті проведеної зустрічі Володимир Михайлович Грига, ознайомив майбутніх абітурієнтів із спеціальностями та освітніми програмами кафедри комп’ютерної інженерії та електроніки, за якими ведеться підготовка здобувачів вищої освіти (бакалаврського та магістерського рівня), умовами вступу, матеріально-технічною базою кафедри, переліком обов’язкових навчальних дисциплін, можливостями академічної мобільності, навчання та майбутнього працевлаштування студентів та випускників кафедри.

Володимир Ігорович Мандзюк представив учням ліцею оновлені буклети спеціальностей “Комп’ютерна інженерія” і ”Електроніка”, розповів про бази практик, наукову роботу викладачів та студентів кафедри.

За підсумками проведеної зустрічі учасники домовились про подальшу співпрацю у вигляді проведення гурткової роботи в лабораторіях кафедри КІЕ, із випускниками старших класів ліцею, в області конструювання електронних пристроїв, консультуванні учнів при виконанні науково-дослідних робіт, запрошення вчителів та учнів на дні відкритих дверей кафедри.