Доцент кафедри КІЕ Володимир Грига взяв участь в 3-му Міжнародному воркшопі IntelITSIS-2022

25-27 травня 2022 року кафедра комп’ютерної інженерії та інформаційних систем Хмельницького національного університету провела 3-й Міжнародний воркшоп ”Intelligent technologies and systems of information security” IntellTSIS-2022.

На секційному засідання за тематикою “Комп’ютерні системи і мережі” доцент кафедри КІЕ Грига В.М., представив доповідь на тему: ”Optoelectronic cyber-physical system of monitoring of nature protection areas”.

Організаційний комітет воркшопу визнав представлену доповідь Григи В.М. однією із кращих на даному секційному засіданні та відзначив учасника спеціальним сертифікатом.

Слід зазначити, що за матеріалами інформаційного ресурсу (https://www.khnu.km.ua/root/page.aspx?l=0&r=8&p=31580) у воркшопі взяли участь 65 інституцій – 23 університети світу, 41 український університет, коледж, ліцей, а також один індустріальний партнер. На воркшоп було подано 120 наукових робіт. Міжнародним програмним комітетом було відібрано для представлення на воркшопі 52 роботи. Таким чином, рівень прийняття склав 43%.